Suomen Bioauto

Suomen Bioauto edistää ympäristöystävällisiä ja taloudellisia liikkumistapoja.

Otamme osaa yhteiskunnallisiin hankkeisiin ja edistämme kestäviä liikkumistapoja. Muutamme jo olemassa olevia hyödykkeitä taloudellisemmiksi ja ympäristöystävällisemmiksi. Bensiinikäyttöinen auto voidaan muuntaa flexifuel-autoksi, joka käyttää myös etanolia. Auton ominaisuudet pysyvät ennallaan, mutta auto tuottaa vähemmän ilmastolle haitallisia päästöjä. Lisäksi muunnamme pyöriä sähköpolkupyöriksi, joilla voidaan myös korvata fossiilisiin polttoaineisiin perustuvaa autoliikennettä – ja säästää samalla rahaa.

Kaikki tarjoamamme palvelut helpottavat asiakkaidemme arkea ja säästävät rahaa.

Meille on tärkeää huolehtia asiakkaistamme. Haluamme, että meitä on helppo lähestyä, vaikka autotekniikka olisi vierasta. Opastamme, autamme ja teemme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan liikkumistarpeita ajatellen. Olemme ylpeitä siitä, että yrityksemme tarjoaa tämän hetken sekä hankinta- että käyttökustannuksiltaan edullisimman mahdollisuuden saada ekoauto. Bensiinikäyttöisen auton munnos myös etanolilla toimivaksi flexifuel-autoksi maksaa itsensä takaisin yleensä alle vuodessa.

Liikkuminen on välttämätöntä, ilmaston saastuttaminen ei!

Liikkuminen on välttämätöntä, ilmaston saastuttaminen ei. Vaikka miltei kaikki nykyiset autot on suunniteltu käyttämään fossiilisia polttoaineita, on ne mahdollista muuttaa kulkemaan uusiutuvilla polttoaineilla. Auton käyttöä voi vähentää muuttamalla vanha polkupyörä kulkemaan sähköllä. Vakuutuksia ei tarvita ja kevyellä pyöräilykypärällä pärjää. Sähköpolkupyörä voidaan ladata ekoenergialla.